Bucureşti

Tineretului cu pretext de Color Run

24 aprilie 2014

Roz. Galben. Verde. Nu am fost să alerg, ci să fac poze – un fel de Holi amestecat cu jogging și detergenți (cineva trebuie să și spele culorile alea, nu?). Întâmplător am asistat la filmarea unui clip cu mult roz (“ultima dublă e cea mai bună”), apoi am așteptat startul. S-a alergat pe tranșe, unii au venit chiar costumați (un iepure alb, un costum de scafandru), oamenii s-au simțit bine, eu am râs și dacă mi s-a cerut să le fac poze, le-am făcut.

* * *

A fost un pretext ca să ies din casă și să șterg praful de pe aparatul de fotografiat, pentru că în ultima vreme am ratat multe chestii faine care s-au petrecut în București – și asta numai din vina mea. Dar recuperez eu acușica, doar a venit (vine) vara și nu mai am chef să stau în casă ca huhurezul.

P.S.: ce verde-i iarba în aprilie / mai – ați observat? 😊

P.P.S.: am bănuiala că „adevăratul” Holi e mult mai „fun”.

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply dreamsearchmagicworld 29 aprilie 2014 at 5:38 pm

    Mi-e un dor de Bucuresti! Parcul e superb in primavara:-).

  • Reply dreamsearchmagicworld 29 aprilie 2014 at 5:51 pm

    Pai nu ma plang, sunt indragostita de Italia dintotdeauna si pentru totdeauna:D, doar ca din cand in cand imi vine o pofta de ciorbe, sarmale, si orice este romanesc de nu mai pot. Am facut liceul la Sincai, de-asta mi-a venit nostalgia de Tineretului:-).

  • Reply Anca 29 aprilie 2014 at 5:39 pm

    Lasa ca nici in Italia nu-i rau, daca am ghicit bine 🙂

  • Lasă un răspuns